Skip to main content

FOREDRAG

Jeg kan tilbyde tre forskellige foredrag. Varighed og pris efter aftale. Udfyld venligst formularen i bunden af denne side med jeres ønsker mv. Så vender jeg tilbage til jer.

FOREDRAG 01

Foredraget handler om min opvækst i et meget specielt landsbysamfund, hvor sivskoproduktionen har spillet en central rolle sammen med naboskabet til den store fjord. Jeg fortæller om sivskoenes historie og deres ankomst til Uggelhuse. Min tilgang til sivskoene og de oplevelser som sivskoene har givet mig. Herunder fortæller jeg også om mit forfatterskab. Jeg starter foredraget med oplæsning af et afsnit af en af mine bøger.

FOREDRAG 02

For små ti år siden skulle jeg holde et foredrag i min hjemby Uggelhuse om Randers Fjords tilblivelse, istid og så videre. Mens jeg ventede på mine tilhørere, stod jeg og fik en stille øl. En af mine bysbørn, som var kommet tidligt, kom til mig og sagde, at hun glædede sig til at høre mine historier. Det gik op for mig, at mine tilhørere kom af en anden grund, end det jeg troede. Dette blev grundstenen i det foredrag, som jeg kan tilbyde, og som omhandler hele landsbysamfundet med alle dets spændende karakterer og morsomme fortællinger fra en anden tid. Jeg starter også dette foredrag med at læse et kapitel op fra ”Kanonsnedkerens Søn”.

FOREDRAG 03

Dette foredrag handler om jagt på Randers Fjord, samt den udvikling fjorden har gennemgået gennem mine halvtreds år som jæger. Biodiversiteten som er ændret væsentligt gennem årene. Et historisk tilbageblik på måden at drive jagt på, samt jagtens betydning for et blandingssamfund som Uggelhuse har været. Foredraget krydres undervejs med fortællinger og anekdoter. Foredraget startes med oplæsning af et afsnit fra min første bog ”Fjordjæger”.

Kontakt os

VI VIL MEGET GERNE HØRE FRA DIG

 

tjek venligst vores

COOKIE INFORMATION

Sivsko bruger udelukkende Google Analytics for at give brugerne de bedste tilpassede tjenester og tilbud. Klik ok så accepterer du brugen af ​​cookies.

Back to top