Skip to main content

FORFATTERSKAB

Igennem mit lange liv har jeg lavet mange forskellige ting. Jeg blev uddannet som tøjekspedient, arbejdede på lager, var repræsentant og til slut slagteriarbejder. Det var først i midten af halvfemserne efter en skade i ryggen, at jeg fik muligheden for at videreuddanne mig, hvilket endte med en folkeskolelærer eksamen.Udover at være folkeskolelærer har jeg udgivet en række bøger, der handler om naturen og menneskene langs Randers Fjord.

DRØMME FISKEREN

Det er nye tider! Den seksuelle frigørelse er kommet ud på landet til den søvnige lille landsby, hvor vores hovedperson Karsten er vokset op og vender op ned på det lille samfund. Han skal sammen med de andre unge i landsbyen finde sine egne fødder at stå på efter folkeskolen. Det er slet ikke så let endda.

Bestil bogen her...

ØST FOR SKANHAGEN

Det handler om den stille stund på fjorden, hvor ænderne pludselig svirrer over lokkerne, eller bukken pludselig står der i lysningen. Det er også de spændende fortællinger som jeg har lagt ører til på foreningsaftener i den lokale jagtforening, og andre steder hvor jægere mødes og fortæller. Det er de mange fantastiske fortællinger jeg har gengivet i bogen.

Bestil bogen her...

KANONSNEDKERENS SØN

Jeg er jo født og opvokset i en lille landsby langt ude på landet og med en stor fjord som nabo. Bogen består af en perlerække af fortællinger om de mennesker, som har befolket min barndoms verden. Deres glæder og skuffelser, og sidst men ikke mindst de mange spændende beretninger der altid findes i små landsbysamfund blandt mennesker, som har levet i pagt med naturen og har antaget den omgivende naturs farver i deres sjæl.

Bestil bogen her...

LIVET OG KÆRLIGHEDEN

Det er min første og hidtil eneste digtsamling. For lang tid siden, lige dengang jeg havde mødt min elskede kone og stod foran at skulle giftes kom ideen med at skrive digte til mig. Digtsamlingen handler i høj grad om kærligheden mellem to mennesker der har fundet sammen og er fast besluttet på at dele deres liv med hinanden. Digtsamlingen handler også om den kærlighed til naturen, som har præget hele mit liv og stadig spiller en stor rolle i mit liv.

Bestil bogen her...

EN JÆGER GIK AT JAGE

For det er det jægere gør! Bogen består af en række noveller, hvor jeg tager læseren med på jagt på fjorden og i skoven. Det er ikke nødvendigvis de store resultater der fortælles om. Det er selve jagtoplevelsen der i centrum i mine fortællinger. Glæden ved at sidde på fjorden en oktober morgen sammen med hunden. Eller at sidde en stille aften i maj måned og lytte til gøgen, iagttage en mager tæveræv på jagt, mens man venter på den buk, som måske ikke kommer og se tusmørket lægge sig som et fløjlsblødt tæppe over landskabet.

Bestil bogen her...

SKYGGESIDE

De er derude! De går imellem os. Alle de skyggeeksistenser som ingen bemærker, men som dog har deres berettigelse. Jeg har igennem mit liv hørt rigtig mange historier, historier som er fortalt på slagtegangen på de store svineslagterier, ved forældresamtaler på skolerne, eller blandt motorcykelfolket. Det har længe været et mål for mig, at skrive en bog der fortæller deres historie, dem som ingen ellers beskæftiger sig med. Fortælle om deres nederlag og små sejre. Nogen går til grunde, andre kommer på mirakuløs vis videre.

Bestil bogen her...

ANDRE BØGER

Fjordjæger. Bukkejæger. Uden kuglefang. De tre bøger er udsolgt fra forlag, kontakt os for nærmere information, nogle af dem kan godt skaffes endnu.

FJORDJÆGER

Bogen Fjordjæger er min debut som forfatter. Jeg havde i flere år haft lyst til at skrive, men det var en grænseoverskridende oplevelse på havet en iskold vintermorgen, hvor jeg i mange timer svævede i overhængende livsfare der endelig satte mig i gang. Efterfølgende oplevede jeg en skræk for vandet, hvilket for mig var en katastrofe, da jeg jo tilbragte det meste af min tid på fjorden. Jeg satte mig ved skrivemaskinen, ja du hørte rigtig, skrivemaskinen og skrev mine oplevelser ned. Jeg solgte historien til et ugeblad for den nette sum af 1500 kroner. Skrækken var væk! Lysten til at skrive var kommet for at blive. Fjordjæger skrev jeg i 1994, mens jeg læste til lærer på seminariet i Århus. Den handler om glæden ved at drive jagt på fjorden. Andejagt, der findes i min verden ikke noget mere oprindeligt end jagten på fjordens vilde fugle, så må man gerne beholde fasanjagterne for sig selv, hvis bare jeg kan sidde en tidlig morgen på fjorden og nyde det vilde liv derude.

Kontakt os for yderligere information...

BUKKEJÆGER

Bogen udkom året efter Fjordjæger og er en hyldes til husmandsbukkejægeren. Jægeren med de ti tønder land. Det er en beretning om anstandsjægerens glæder og skuffelser. Oplevelser fra hundrede af timer i et markskel, et skovbryn, i kanten af en lysning kun i selskab med naturens vilde skabninger. Det er ikke i bogen her, beretningen om rekordtrofæet findes, der faldt efter en stille morgens pursch. Mine og mine venners bukke er i en helt anden kategori. Men de opfylder dog alle et væsentligt punkt i det at være jæger. De rummer jagtoplevelsen. Nyd Tom Juhl Nielsens smukke tegninger.

Kontakt os for yderligere information...

UDEN KUGLEFANG

Uha da. Det er en beretning om en periode i mit liv, hvor hele tilværelsen slog en regulær kolbøtte, og jagten var eneste faste holdepunkt i et snotforvirret liv. Ingen sikkerhed eller kuglefang om du vil. Her i bogen kommer du til at høre om andejagt der ender i husmoderstrip. Vi skal sammen på bukkejagt, mens hylden blomstrer. Vi skal med Sheriffen fra Floes på svinejagt i en dansk have. Den blå mand slæber os med på haretramp i lersumpen og mange andre historier fra naturens verden.

Kontakt os for yderligere information...

Kontakt os

VI VIL MEGET GERNE HØRE FRA DIG

 

tjek venligst vores

COOKIE INFORMATION

Sivsko bruger udelukkende Google Analytics for at give brugerne de bedste tilpassede tjenester og tilbud. Klik ok så accepterer du brugen af ​​cookies.

Back to top